Kostnad hemstäd

Kostnad hemstäd

Fyll i vårt offertformulär

Få ett kostnadsfritt prisförslag

För Hemstädning Höganäs erbjuder vi alltid ett bra pris för våra kunder. När du kontaktar oss kommer vi att gå igenom om hur vi bäst kan hjälpa dig. Vi ger dig alltid ett hemstädning pris per timme för våra tjänster.

För privatpersoner erbjuder vi alltid ett RUT-avdrag. Du får då ett skatteavdrag som ligger på 50 % av arbetskostnaden. Vi hjälper dig med allt kring RUT avdraget dessutom. Vi erbjuder alltid en rimlig kostnad för städhjälp som är anpassad för alla. För att få en offert från oss fyller du i vårt formulär så tar vi kontakt med dig.

Genom åren har vi haft många nöjda kunder som återkommer och rekommenderar oss vidare till andra kunder. Anledningen till detta är inte enbart vårt pris, men också att vi alltid erbjuder en hög kvalitet på alla våra uppdrag. Vi är en firma som du kan lita på.

Boka städtjänster hos Hemstädning Höganäs
+
=
Pris för hemstädning

Omdömen för hemstädning i Höganäs

Otroligt bra resultat till ett bra pris. Alltid trevlig personal och alltid någon jag kan ta kontakt med för att ställa frågor. Jag är väldigt nöjd med min hemstädning.

Linda Karlsson
Hemstädning Höganäs

Anlitade gänget för fönsterputsning och är nöjd. Jag fick en offert och priset har varit detsamma. Använder också RUT-avdraget som firman har hjälpt till med att fixa.

Nils Svensson
Fönsterputsning

Fantastisk service och pris! Har inget att klaga på och allt skedde till en väldigt hög standard. Så glad jag slapp att städa själv inför flytten..

Ville Ek
Professionell flyttstädning

Städfirma med erfarenhet och fokus på kvalitet

Utbildad och serviceinriktad personal

För oss är det viktigt att vi enbart erbjuder en hög standard. All vår personal är därför utbildade och vi tror även på fortsatt utbildning. Vi erbjuder alltid ett bra pris för hemstäd och vi ger alltid en kundgaranti. Allt städmaterial som vi använder oss av är utan farliga kemikalier och både bra för människor och miljön.