Tjänster

Städföretag i Höganäs med ett stort utbud av tjänster
Fönsterputs Höganäs

Fönsterputs Höganäs

Vi är ett professionellt städföretag i Höganäs som är experter på allt inom städning. Du kan vända dig till oss för fönsterputs Höganäs eller för hemstädning. Genom åren har vi haft många nöjda kunder som återkommit till oss.

young cleaning company workers cleaning carpet with vacuum cleaner and detergent spray

Vänd dig till oss för hemstädning Höganäs

Professionell hemstädning till en hög standard

Vi erbjuder hemstädning Höganäs till en hög standard. Du kan vända dig till oss för både återkommande städning eller en storstädning.

Flyttstädning Höganäs

Vänd dig till oss för flyttstädning Höganäs

Känner du att flytten är allt för stressig? Då kan du vända dig till oss för flyttstädning Höganäs. Vi har många års erfarenhet av flyttstädning och vet vi får rent på djupet. Självklart lämnar vi också en garanti på våra tjänster.

Gratis offert varje gång

Städfirma i Höganäs  * Vi delar inte din information.

  Alltid nöjda kunder

  Omdömen från våra kunder
  Anna Persson
  Hemstäd Höganäs
  Read More
  Det fanns alltid för mycket att göra hemma så jag bestämde mig för att anlita hjälp med hemstädning. Är så glad jag tog det steget! Nu kommer jag hem till ett rent hem varje gång plus att det är ett bra pris. Väl rekommenderade.
  Urban Lindell
  Flyttstädning Höganäs
  Read More
  Tack för hjälpen med flyttstädningen. Vi lämnade över våra nycklar och de skötte resten! Inga klagomål heller utan det skedde till en hög standard. Alla var dessutom väldigt trevliga och det var lätt att få kontakt.
  Ida Hansson
  Fönsterputs kontor
  Read More
  Vi har återkommande fönsterputsning på vårt kontor och vi är väldigt nöjda med vårt kontrakt. De kommer alltid ut i tid och utför arbetet till en hög standard. Priset är också väldigt bra för vad vi får.

  Utbildad personal

  PRYL certifikat