Fönsterputs Höganäs - Vänd dig till oss

Fönsterputs Höganäs - Vänd dig till oss

Fönsterputs i Höganäs - Alltid till en hög standard

Fönsterputs i Höganäs - Alltid till en hög standard

När det kommer till att putsa fönster är vi experter. Under många år har vi utfört fönsterputsning för både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Vi erbjuder alltid en hög standard på våra tjänster. Vår städfirma erbjuder dessutom alltid en kostnadsfri offert för fönsterputsning.

Vi är experter på fönsterputs i Höganäs. För privatpersoner erbjuder vi också RUT-avdraget på våra tjänster vilket ger dig ett skatteavdrag på 50 % av kostnaden. Fyll i formuläret för ett gratis prisförslag. Våra medarbetare kan putsa era fönster till en professionell standard varje gång.

Vi utför fönsterputsning i Höganäs och närliggande områden. Vi ser till att fönsterna blir rena varje gång helt från smuts.

Fri Offert
100 % nöjdgaranti

100 % nöjdgaranti

Inget är viktigare för oss än att du är nöjd med oss och vår fönsterputsning. För att du ska känna dig säker med oss och att anlita oss erbjuder vi därför en 100 % nöjdgaranti på den fönsterputsning som vi utför. Hör av dig för att veta mer.

Omdömen om fönsterputsning i Höganäs

Garanterat nöjda kunder

Jag är väldigt nöjd med både fönsterputsningen och även priset som jag betalar. Utan tvekan det självklara valet för den som är ute efter fönsterputsning i Höganäs. Inga problem under åren jag har använt firman.

Hanna Persson
Fönsterputsning

När jag flyttade till hus för några år sedan ville jag inte själv behöva putsa alla fönster. Jag hade tur att jag hittade denna professionella firma som är billiga och dessutom bra.

Lina Boden
Fönsterputsning hemma

Vi fick ett gratis prisförslag som vi var nöjda med. Vi har nu haft fönsterputs under några månader och vi är nöjda med hur allt har gått. Våra fönster blir alltid rena och fina.

Jannika
Fönsterputsning på kontoret

Fönsterputs i Höganäs - Rätt certifikat

Alla våra medarbetare har PRYL certifikat

Alla våra medarbetare har den rätta utbildningen och många års erfarenhet genom åren av både fönsterputsning, flyttstädning och Hemstädning Höganäs.

När det kommer till fönsterputsning och städning är det viktigt att det sker på ett professionellt sätt med en hög standard. Därför har alla våra medarbetare en utbildning.

För fönsterputs Höganäs är vi det självklara valet. Genom åren har vi jobbat med både mindre och större uppdrag. Du kan vända dig till oss för både återkommande tjänster eller enbart en gång. Alla städmaterial vi använder oss av är av hög kvalitet och utan farliga ämnen. Alla våra medarbetare är serviceinriktade, utbildade och professionella.

Fri Offert