Om oss

Städfirma i Höganäs med fokus på kunden
Städfirma i Höganäs

Vi är ett professionellt städföretag i Höganäs som har varit aktiva under många år. Genom åren har vi utfört uppdrag till en hög standard till våra kunder. Vi kan hjälpa till med allt från storstädning, flyttstädning, hemstädning, kontorsstädning och trappstädning.

Vi började vår städfirma med att fokusera på Hemstädning Höganäs. Snabbt utökade vi både vårt team och våra tjänster. Genom åren har vi hjälpt många kunder till en renare vardag där kvaliteten alltid är viktigast. Många av våra kunder är rekommenderade till oss och vi har haft samma kunder under många år. När du väljer oss kommer du aldrig ha behov av en annan städfirma.

Alltid en kostnadsfri offert från våra kunder

ROT-avdraget gäller för privatpersoner

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för våra kunder. För privatpersoner gäller också ROT-avdraget med ett avdrag på 50 % av arbetskostnaden.

Städfirma i Höganäs  * Vi delar inte din information.

  Utbildad och kompetent personal

  Som ditt lokala städföretag i Höganäs fokuserar vi på att utbilda vår personal till en hög standard. Alla våra lokalvårdare har ett PRYL certifikat för professionella lokalvårdare. Vi är experter på hemstädning, trappstädning, kontorsstädning, storstädning, flyttstädning och visningsstädning. Vi använder oss enbart av städmaterial som inte innehåller några farliga kemikalier. Hos oss blir du alltid behandlad med respekt, ett personligt bemötande och skräddarsydda tjänster. Alla våra kunder är unika och inget jobb är det andra likt. Vi tror på att alltid möta våra kunder med ett leende på läpparna och alltid lämna dig 100 % nöjd.

  Hemstädning Höganäs

  Medarbetare som gör skillnad

  Våra medarbetare är vad som gör vårt företag så pass annorlunda och varför vi haft så mycket framgång i Höganäs. Med fokus på att alltid förbättra oss själva och att alltid leva upp till kundens förväntningar blir vi ett självklart val för många. Det spelar ingen roll om det handlar om fönsterputs för ett företag eller återkommande storstädning för en privatperson vi gör alltid vårt bästa för att uppnå det önskade resultatet.

  left star icon.png
  Hemstädning Höganäs
  Hemstädning Höganäs
  Fönsterputs Höganäs

  Städfirma i Höganäs med de rätta certifikaten

  Certifikaten våra medarbetare har